2017. április 15., szombat

Helmy musí nosiť profesionálnych hráčov kriketu v Anglicku budúcej sezóne

Nosenie prilby bude povinné pre všetky profesionálne cricketers pri odpaľovaní v Anglicku a Walese od najbližších season.Away Dni: šteklil ružová v Adelaide prvý deň-noc krikete testu | Matt Cleary Viac

Anglicko a Wales Cricket Board oznámila zmenu v nadväznosti na spoločnej kontrole s Professional Cricketers 'Association, čo bude znamenať mužské a ženské profesionálni hráči sú povinní používať prilby, ktoré spĺňajú najnovšie Britská bezpečnostný štandard.

Táto zmena prichádza rok po tragickej smrti Austrálie pálkar Phillip Hughes potom, čo bol zasiahnutý na krku, tesne pod prilbou mal na sebe, keď hral za New South Wales na Sydney Cricket Groun d.

Prvý Somerset a Anglicka jednodňové kriketová brankár-pálkar Craig Kieswetter bol nútený odstúpiť z hry potom, čo bol zasiahnutý do tváre vyhadzovača pri hraní v šampionáte kraja v priebehu roka 2014 .

Táto zmena Bet365-Recenzia stávkovej kancelárie nariadenia sa bude vzťahovať na batsmen čelia všetky druhy bowlingu, wicketkeepers vstávanie do bránky a hráči v poli bližšie než osem yardov od pňov pálkara, okrem za bránkou na off strane.

Dr Nick Peirce sa ECB Hlavný lekár, povedal: "Môžeme vidieť z nášho dohľadu zranenia, ktoré kriket nie je nebezpečný šport v porovnaní s mnohými iných voľnočasových aktivít.Avšak, ako sme videli v poslednom čase kriketová loptička môže spôsobiť vážne zranenia, a to je nesmierne dôležité, aby hráči prijať príslušné opatrenia pri žmurknutí, udržanie bránky alebo postaviť v blízkosti pahýle.

"Posledné kriket helmy podnikli významné kroky pri poskytovaní ochrany proti potenciálne katastrofické zranenia a my by sme dôrazne odporúčame všetkým hráčom, aby sa ubezpečil ich helma spĺňa najnovšie britskej bezpečnostné normy. "

Dr Peirce dodal, že posledné rozhodnutie je" významným krokom vpred ", které,pomůže vytvoriť prvotriedne kriket bezpečnejšie, rovnako ako odosielanie silný signál k rekreačnej hre o význame bezpečnosti helmy '.


ECB odporučila, aby rekreační hráči kriketu nasledovať nové pravidlá, zatiaľ čo použitie ochrannej pokrývky hlavy je už povinný pre všetkých pod-18s v rekreačnej hru.

Bet365-Viac informácií

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése