2017. szeptember 13., szerda

Tennis Extraliga: Nyolc csapat, az egyetlen kedvenc. Prostějov a 14. címet akarja

"Nem lehet más célunk, mint megvédeni az extra bajnoki címet, és bizonyítani, hogy bet365 mobil bónusz mi egyértelműen a legjobb klub a Cseh Köztársaságban" - mondja Petra Černošková, a teniszprojektek vezetője.

Négy főszereplő a győztes fedcup csapatok százainak és csillagainak négy játékosa számára Prosthehovnak.

"Nem számít, hogy ismét szuverenitásproblémát kereső hangok lesznek, és kevesen elismerik, hogy minden cím elsősorban a munka, a klubkörnyezet és a tökéletes feltételek megteremtése mellett nemcsak a legfelsőbb csapatok számára hanem a tehetségek felnevelésére "- tette hozzá Cernoszkova. A verseny ismét be fog vezetni a külföldi játékosokat, akik közül sokan a százak világából, ami növeli vonzerejét. fűszer versenyt.Ugyanakkor azonban a nézők látni fogják az otthoni reményeket a cselekvésben. Ebből a szempontból kíváncsi vagyok Adam Michnovra. Az év folyamán az ATP közel háromszázat sorol fel. Meg fogjuk látni, hogy ez az előrelépés az év végén megerősödik-e "emlékezteti az extraliga Tomas Ostarek bet365 mobil igazgatóját, aki ismét támogatja Prostějovot az egyes csapatok minőségi listáin keresztül.

Az extraliga kivonása miatt a valószínűsíthető végső párosítást kínáljuk. "Azt hiszem, az utolsó döntőben meg kell ismételni. A tiltakozást a ČTTK Praha játssza, "Ostarek becslései." A versenynek ugyanaz a támogatása, mint egy évvel ezelőtt.A győztes a kupa trófea mel lett 280.000 koronát a legyőzött döntős készen, hogy ellenőrizze a 180.000 koronát.

A regionális szempontból lesz nagyon vonzó legelső elődöntő párbaj Prostejov csoport. A derby térségben Přerov ellen fognak küzdeni. És néhány Prostějov játékos védi a színeit. "Mindkét klub egyetért. Azt akartuk, hogy képes legyen játszani élvonalban és több magas minőségű játékokat „, mondta nem játszó kapitánya Jaroslav Navrátil Prostejov csapat.

Captain Navrátil: mindig el kell végezni az öt pont

Az extraliga egyetlen kedvence bet365 sport fogadás bónusz szerepet játszik, de az ötleteket a verseny könnyű pályájáról, de elutasítja.Számos tapasztalata alapján tisztában van azzal, hogy a csapatversenyek szabályai vannak, és az egyének létszáma elvesz� �ti fontosságát. "Nyerj egy olyan csapatot, amely öt pontot fog szerezni. És ez egy csomó "- mondja Navrátil. A Prostějov teniszütőnek első pillantásra nem kell versenyképesnek lennie. Négy tenisz játékos van a világ első világában, a nők a győztes fedcup csapatok csillagain alapulnak.

"Jól van, de nem szabad elfelejteni, hogy az extra liga megmagyarázhatatlan. A játékosok teljes edzéssel lépnek be. Lehet, hogy nem rendelkeznek az optimális formával a nehéz edzés után, és a különbségeket törlik. Ezenkívül sérülések is előfordulhatnak.Nem emlékszem egy évjáratra, amikor nincs senki "- mondja a korábbi extraligové játékok fejében Navrátil, és rámutat arra, hogy csapatának számolni kell Petra Kvitova bet365 online sport fogadás esetleges hiányáról. "Ha az ő egészsége nem bet365 online foga dási engedi el, akkor gyengül majd, mert Petra tapasztalt csapatjátékos." A védelmi védelem ismét három nem játszott kapitányt vezet. Navrátilral együtt David Kotyza és Jiří Novák is. "Olyan hármas vagyunk.


David veszi a lányokat, és Jirka megosztja a fiúkat. Edzünk, a mérkőzés előtti esti játékban készletet készítünk.Soha nem volt gondunk, "mondja egy korábbi teniszező, aki ugyanabban a helyzetben van a Davis-kupaban. A nagy sztárok edzői, de a csapat rendben van. Semmi módon nem szenvednek. "Az egész csapat a szállodában van az első mérkőzés előtt, és ugyanabban az időben edzésünk van. Aztán eldöntjük, ki fog elmenni Prerovba, "zárja le Navrátil

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése