2017. április 13., csütörtök

Anglicko 13-33 Australia: Ako hráči Rugby World Cup hodnotené

15 Mike Brown 6/10 Bol jeho normálny divoká seba a skorý náčinie zabránila Izraelu Fola skóre, ale bol menej útočiace hrozbou, ako je obvyklé.

14 Anthony Watson 7/10 The Bath muž mal niekoľko šancí odviazať, ale vzal try-gólovej príležitosti brilantne zmesou rýchlosti a výkonu.

13 Jonathan Joseph 6/10 Tam sa vždy bude otáznik nad jeho kondície, ale bol ostrý v prvom polroku pred nútení k wing.England ostrím meča po austrálskej Bernard Foley škrty Loose viac

12 Brad Barritt 6/10 oveľa viac doma v vnútri-stred role je Saracen znovuobjavil niektoré jeho formy vlani na jeseň a bol top tackler Anglicka noci.

11 Jonny mája 6/10 Gloucester krídlo urobil nejaké dobré beží z rozbitého hre v prvom polroku, než sa zranil nohu a bol nahradený Georgom Ford na prelome.

10 Owen Farrell 5/10 mucha-polovica mala výkonnosť defenzívne zvuk, ale kazen jeho displej s ay ellow karta pre bezohľadné výzvu na Matt Giteau.

9 Ben Youngs 6/10 Ďalšie hráč, ktorý sa snažil striasť zranenie v priebehu týždňa.Urobil niekoľko dobrých prestávok, než bude nahradený Wigglesworth.

1 Joe Marler 5/10 Zákonnosť scrummaging na QUINS Prop ich vypočúvali v budovaní a bol penalizovaný za to, že priamej jazde. Nie je to skvelý večer.

2 Tom Youngs 7/10 Leicester šlapka tiež niektoré dobré nesie a riešiť tiež v jednom zo svojich najlepších výkonov vedie k košeľu Anglicka. Dobrá autové zoradenie práce.

3 Dan Coleová 6/10 Leicester tighthead spôsobilo problémy Scott Sio v mlyne vyhrať prvú penaltu a skrumáž s voj život raz navždy opustil na nosidlách.

4 Joe Launchbury 7/10 jeho prvý štart svetového pohára a jeho ďalšie poundage pomohol Anglicku skrumáž.V prvom polčase urobil pár dobrých prestávok a bol to najlepší anglický nosič loptičiek. 5 Geoff Parling 6/10 Zvýšil hranicu a hral dostatočne dobre, ale Anglicko chýbalo o loptu, ktoré nesú hroziť Courtney Lawes. Dôstojné zobrazenie šéfa Exetera.

6 Tom Wood 5/10 Northamptonský flanker urobil dostatok dobrých obranných úloh, ale anglický back row bol prehrávaný Hooperom a Pocockom pri výpadku.

7 Chris Robshaw, capt, 5/10 tvrdo pracuje, ale to určite je začiatok konca pre flankera, ktorý bol prekonaný prirodzenejšími austrálskymi opensidesmi, Hooperom a Pocockom.

8 Ben Morgan 7/10 Zranenie pre Billyho Vunipola tento týždeň zažiarilo na Gloucesteri No8.On je nájsť svoju formu z minulého roka po tomto zlomenú nohu.

15 Izrael Fola 8 /10 Jeden z jeho najlepších hier v žltej a zlatej drese a časť zadnej troch, ktoré dobre zvládol predčasnej strate rob Horne. Konštantný hrozbou.

14 Adam Ashley Cooper 7/10 ako vždy, je silná prítomnosť na ľavom krídle.Mal niekoľko šancí ukázať svoju útočnú zdatnosť, ale stále nebezpečný Anthony Watson pokoj.

13 Tevita Kuridrani 7/10 On hral dôležitú úlohu v Foley druhý pokus a bol útočiace hrozbou počas, pomáha k pripútanie Jonathan Joseph a Brad Barritt.

12 Matt Gireau 8/10 plne odôvodnená jeho odvolanie z exilu vo Francúzsku, Capping ostrý výkon vo chrbta krájaním open anglickú obranu s neskoré pokus, ktorý skrútený nôž.

11 Rob Horne 5/10 nikdy nebudeme vedieť, či voľba Horne bol dobrý.Kruto ho opustil ihrisko po iba 10 minút držal ľavú pažu nahradený Kurtley Beale ..

10 Bernard Foley 9/10 Moucha-polovica bola považovaná za konzervatívny voľba v porovnaní s Quad e Cooper, ale to bol konzervatívny zosuvu pôdy. Jeho 28 bodov je záznam tohto lieku.

9 Will Genia 7/10 Nie tak celkom sila, bol však stále robil obtiaž zo seba. Jeho služby zo skrumáže bol trochu pomalý, ale kované dobré partnerstvo s Foley.

1 Scott Sio 7/10 Austrálie už nie sú soft touch v čase skrumáže a Brumbies voľne hlava dobre vysporiadal s sila Dan Cole. Ďalšie pevné zobrazenia.

2 Stephen Moore, kapitán 7/10 austrálsky kapitán neúnavne a zvyčajne viedol o príklad.Nosil dobre a na svojej noci je jedným z najlepších pretekárov na svete.


3 Sekope Kepu 7/10 Unibet-Vyzdvihnúť svoj bonus Mal trochu skorých problémov, ale Austrália sú teraz oveľa ťažšie v set- Kus a Waratah dal silný výkon.

4 Kane Douglas 8/10 Hral dôležit� � úlohu v setoch a pomohol väčšiemu austrálskymu baleniu dávať Anglicku nepohodlnú noc v šupke.

5 Rob Simmons 7/10 Druhá polovica druhého radu partnerov Reds sa dobre rozvíjala a presadila. Vytvoril sa niekoľko dôležitých riešení.

6 Scott Fardy 7/10 Nevidiaca strana Brumbies je skutočným pracovným koňom a vedie dobre.Ten dopĺňa dva šakaly v rade Wallaby späť.

7 Michael Hooper 7/10 Vyrobené život náročný pre Anglicku na zrútenie. Zámery jasne sa čoskoro riešiť na Farrell. Šťastie, aby zostali na poli po bezohľadné výzvu na Browna.

8 David Pocock 8/10 Urobil niekoľko obratov v prvom polroku, kedy Anglicko hrozil ich linku a bola súčasťou dominantná Wallaby zadnom rade.

Unibet poker bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése