2017. április 12., szerda

Jérôme Valcke, hľadal multi-libra prínos z FIFA 'minulého týždňa

Valcke, pravý muž angažovanú Sepp Blatter od roku 1997, ktoré bolo prerušené vo štvrtok a umiestni na časovo neobmedzené povolenie v nadväznosti na obvinenia, že dohovoril predať 2014 vstupenky World Cup vyššia ako nominálna hodnota. Jeho prípad je vyšetrovaný FIFA etickou komisiou. Emaily vidieť Guardian zdalo o tom, že Valcke vedel lístky boli predávané až do päťnásobku ich nominálnej hodnoty u JB Sports Marketing konzultanta Benny Alon, aj keď tieto e-maily sú neúplné a môže byť sprístupnené ďalším interpretáciám.

< p> výpis z Valcke v USA právnik Barry Berke, povedal Francúz "jednoznačne popiera vymyslel a škandalózne obvinenia".Stálo tam: "Pán Valc ke nikdy nedostal ani súhlasil, že prijme nejaké peniaze alebo čokoľvek iné hodnoty od pána Alon. Ako už bolo oznámené, Fifa uzavrela dohodu s pánom Alon je spoločnosť, JB športového marketingu. Táto dohoda a následná obchodné rokovania FIFA s pánom Alon sú preverení a schválené FIFA a jej právneho zástupcu. "

Alon tvrdil, že Valcke sa dohodli, že poskytnú lepšie vstupenky na dohode, že všetky zisky boli rozdelené 50-50 [Nakoniec FIFA kontrakt s JB športový marketing bola zrušená a nová dohoda spísaná s Match, lístkov partneri FIFA.

Valcke v júli oznámil, že má v pláne opustiť FIFA budúci rok vo februári, kedy Blatter sľúbil postaviť dole as prezident v dôsledku korupcie krízy, ktorá zachvátila svet riadiaci orgán. Ale je zrejmé, že Valcke, ktorý až relatívne nedávno rozhodol ambície byť prezidentom, bol v poslednej dobe vynesenia jeho odchod. On je veril k boli hľadá prínos pre zostávajúc e tri roky jeho zmluvy, postavu, ktorá by bežať na niekoľko miliónov libier.Neexistuje žiadny náznak toho, že boli spojené rokovania Valcke v žiadnom prípade k súčasným obvinenia.

Blatter, vraj chce preukázať americkým ministerstvom spravodlivosti a švajčiarskych vyšetrovateľov, že organizácia je vážne reformy, e-mailom personál Fifa vysvetliť situáciu.

Valcke bol na ceste do Ruska na oslavu 1000 dní do začiatku majstrovstiev sveta 2018, kedy jeho súkromné ​​lietadlo obrátil späť na ceste po Alon podrobne svoje nároky na briefingu v Zürichu.

zástupcu generálneho tajomníka, Markus Kattner, ktorý tiež podpísal pôvodnú zmluvu Fifa s JB Sports Marketing zabezpečiť lístky na rok 2010 a 2014 svetových pohárov, prevzal na prechodnú dobu.

Zatiaľ Blatter e-mailom personál Fifa hovorí organizácia môže zotaviť zo svojich problémov.Prezident povedal: "Fifa je presvedčená o jeho schopnos� � zotaviť zo súčasnej ťažkej situácie a obnovenie jeho povesť pre dobro hry"

Jednou z kľúčových rolí Valcke bolo dohliadať na prípravu na majstrovstvá sveta 2018 ale Fifa zasvätenci trval na tom, že jeho odchod nebude mať žiadny vplyv na turnaji, ktorý v piatok označeného 1000 dní ísť s ceremoniáli v Červené námestie.

Blatter, ktorý necestoval do Ruska a je chápaný bolo odporučené zostať vo Švajčiarsku ako trestné vyšetrovanie pokračovať, trval na tom, že prípravy na turnaji zostal na trati.

"Rusko, hostiteľských mestách a Fifa pracujú spoločne pripraviť úspešnú turnaj v roku 2018, kedy fanúšikovia z celého planéty sa stretnú v najväčšej krajine na svete na 21. svetovom exponát, "povedal.

" vzhľadom na súčasnú úroveň príprav, sme plne presvedčení, že Rusko sa ukáže byť vynikajúci hostiteľ a to ako pre tím s i fanúšikovia. "Dosky konečne prestal otáčať FIFA,Te flon'člověka, Jérôme Valcke Prečítajte moreFifa je Jérôme Valcke prepustený z daní cez Svetový pohár nároky lístkov Viac

Prince Ali, jeden z tých, v nádeji, že napádať obľúbenou Michel Platini uspieť Blatter, povedal, že nastal čas, aby súčasný režim ustúpiť. Ďalej len "poškodenie povesti FIFA pokračuje.Iste, že je čas pre nové generácie s novými nápadmi prevziať, "povedal. "Starý režim by mal odstúpiť teraz, takže nový tím môže ovplyvniť úplnú reformu organizácie tak, aby odrážal zmeny, ktoré národné zväzy a fanúšikovia hry po celom svete volajú po".


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése