2017. április 14., péntek

Anglicko stratí Mark Wood a Steven Finn za Juhoafrická republika Testy ale Ben Stokes zotaví

Anglicko bude vykonávať ich test prehliadku Juhoafrická republika bez dvaja z ich kľúčových rýchlymi nahadzovačovi. Ani Steven Finn ani Mark Wood, obaja koho hral dôležitú úlohu v znovuzískanie popola vlani v lete, bude v testovacom čatu, ktorá má byť oznámené vo štvrtok.

Finn získal zranenia len pred prvom teste proti Pakistanu v Abu Dhabi v októbri. Wood hral v prvých dvoch testoch predtým, než je vylúčené z posledného z dôvodu chronickej zranenie členka. Ani sa zotavil dostatočne rýchlo, je potrebné zvážiť pri výbere pre skúšky v Južnej Afrike.Pre drevo tam teraz bude naliehavé konzultácie s odborníkmi o možnosti operácie.

Toto je význam ná rána do Anglicka pred štyrmi zápase série proti Južnej Afrike, ktorá začína na Boxing Day v Durbane. Buď z dreva alebo Finn by bolo v ich testovanie XI.Taylor a Buttler riadiť Anglicku šesť bránka víťazstvo v tretej ODI proti Pakistanu Čítajte viac

Je lepšie správou o Ben Stokes, ktorej ramená bola premiestnená pri potápaní v oblasti v treťom teste v Sharjah. Je k dispozícii pre výber. Z tohto dôvodu bude nepochybne možné zvoliť.

Náhrady pre Finn a drevo, sú s najväčšou pravdepodobnosťou v Dubaji v túto chvíľu.Anglicko vyberie päť rýchle hráčom za prehliadku, ako aj ich všestranný, Stokes. Je zrejmé, Jimmy Anderson a Stuart Broad sú istoty. Medzi pacemen sú tu Liam Plunkett, pravdepodobne najrýchlejší variant plus Chris Jordan a Chris Woakes. Ostatné kandidáti by mohli zahŕňať Mark Footitt Surrey, ktorý je 29 doteraz nevyskúšané na najvyššej úrovni, ale tým je ľavák ponúkajú niektoré odrody. Ďalším ľavým Armer, David Willey, v Dubaji ale jeho červená-ball poverenia sú v súčasnosti obmedzené.

Šanca Woakes vracajúci sa do testovacieho záhybu sú značne posilnená ujmy a tiež jeho príval gólov v ODI série proti Pakistanu.Po období sucha, ktorá zahŕňala šesť ODIS, že prijal osem gólov v jeho posledných dvoch výletoch

Woakes uznal šťastnú načasovanie jeho úspechu a zároveň uznáva obmedzenia ich významom :. "Ak je čata oznámenie prichádza to je dobré byť v slušnej forme, ale to je jedno-dňový výlet, ktorý je trochu odlišný od hrania testovacie kriket. "

Avšak on chce poukázať na to, že si nepraje byť moderné "špecialista". "Chcem hrať vo všetkých troch formátoch, pokiaľ je to možné. Mal som chuť Test krikete a rád by som hrať trochu viac. Ak chcete byť v testovacom družstvá opäť by bolo fantastické.Ale momentálne sa snažím sústrediť na toto turné, čo je ve ľmi dôležité. "

Teraz by bolo prekvapením, keby Woakes nebol zaradený do testovacieho tímu pre Južnú Afriku.

Záchranný a pasážový útok je rozhodujúci pre úspech v Južnej Afrike, ale voliči budú diskutovať o iných oblastiach vážne. Moeen Ali bude určite zostať ako osamelý rotujúci, ale bude prijatý ďalší a očakáva sa, že Adil Rashid zostane v testovacej skupine napriek svojmu skromnému návratu v sérii proti Pakistanu. Aj keď Jos Buttler, Tri-formovaný muž za posledných 12 mesiacov, možno bude potrebovať prestávku, pravdepodobne aj turné.Ale tentoraz je pravdepodobné, že na spustenie ako rezervnej kriketová brankár na Jonny Bairstow, ktorý prevzal za pne na poslednom teste proti Pakistanu v meste Sharjah.

najkomplikovanejšie rozhodnutie pravdepodobne týka otvorenia pálkarovi. Experiment s Moeen nebolo úspech v Spojených arabských emirátoch, a preto sa očakáva, že Alex Hales začne sériu JAR v ho rnej časti poradí s Alastair Cook, ktorý sa v posledných rokoch takmer toľko partnerov z rôznych tvarov a veľkostí as Anton du Beke.Príliš mnoho z nich sa zobrazí rovnaký zmysel pre načasovanie ako Ann Widdecombe.

Anglicko môže dobre spomínam Gary Ballance, ktorý, prinajmenšom, ponúka krytie v celej strednej poradí, a ak sa rozhodnú mať 17 hráčov v ich čate je tu tiež priestor pre ďalšie otváranie pálkar. To je miesto, kde môže dôjsť k veľmi intenzívneho hlava-škrabanie medzi platiny. Tieto možnosti zahŕňajú predchádzajúci zavedené na trhu Nick Compton a Adam Lyth.

Zatiaľ 22-ročný Alex Lees je veľmi pokladaný ale mal obyčajnú sezónu na Yorkshire vlani v lete. Je smutné, že sa zdajú byť zrejmé výhrady ku všetkým kandidátom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése