2017. április 11., kedd

Od satiry k SummerSlam: Jon Stewart hostiť WWE zápas fantastická

Ten môže mať iba k záveru, jeho finálna Daily Show menej ako pred dvoma týždňami, ale Jon Stewart už postavili návrat k televízii. Avšak piledrivers, skôr než politika, bude zaostrenie satirik je tentoraz: Stewart bude hosť-hosting World Wrestling Entertainment pay-per-view fantastická SummerSlam túto nedeľu v Barclays Center v Brooklyne. Na webových stránkach WWE potvrdilo Stewart vystúpenie na podujatí v pondelok v reakcii na správy USA Today.

Stewart vzhľad je menej prekvapivá, než by sa mohlo zdať.Dlhoročný wrestling fanúšik, on sa objavil na WWE Raw výstave v marci ako súčasť dlhotrvajúci makety sváru s zápasník Seth Rollins, ktorý začal, keď Rollins prerušil Denná prehliadka je zatvárací Moment Zen segmentu vo februári. Facebook Twitter Pinterest Seth Rollins preruší Moment Zen

Či Stewart smola s Rollins vystúpi u SummerSlam nie je známy, aj keď Stewart sa krátko predviesť svoje ukotvenie schopnosti počas svojho Raw vzhľadu kneeing Rollins do slabín pred úteku do arény. Objaví Facebook Twitter Pinterest Jon Stewart na WWE Raw

Stewart je posledný v dlhej rade celebrít na funkciu v WWE akcií.Neskoré komik Joan Rivers bol hosťom krúžok hlásateľ u WrestleMania 2 v roku 1986, zatiaľ čo Burt Reynolds urobil to isté u WrestleMania X v roku 1994. Hviezda A-Team Mr T išiel ďalej, zápas v prvej WrestleMania a boxu proti Rowdy Roddy Piper sa o rok neskôr u WrestleMania 2. Raw, medzitým pravidelne predstavoval hosťujúci hviezdy, vrátane astronaut Buzz Aldrin, Saturday Night Live sa Kristen Wiig a Muppets.

Stewart robil jeho finálny vzhľad ako Daily show dňa 6. augusta v epizóde sledovalo 3,5 milióna divákov.To predstavovalo celý rad súčasných aj minulých Daily Show prispievateľov, vrátane Stephen Colbert, ktorému sa podarilo priviesť Stewarta k slzám pri neplánovanom poďakovaním reči. "Vy ste neznesiteľne dobrú vo svojej práci, Colbert povedal Stewart. "Všetci z nás, ktorí mali to šťastie pracovať s vami - a vy môžete upraviť na to neskôr. - všetci z nás sú lepší v našej práci, pretože sme sa dostali na pozeranie tie tvoje"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése