2017. április 11., kedd

Champions League draw: Man City podal Juventus a Sevilla v tvrdej skupine

Manchester City nešťastný talent byť odovzdané tuhý Ligu majstrov čerpá pokračovala vo štvrtok, kedy boli umiestnené do skupiny vedľa poslednej sezóne je na druhom mieste Juventus, Sevilla a Borussia Mönchengladbach.Champions League 2015-16 skupina etapa sťahovaním - ako sa to stalo Čítajte viac

Premier League Medzi ďalšie účastníci by mohlo byť viac obsahu, aj keď Arsenal bude čeliť svojej nedávnej súperov bogey, Bayern Mníchov a Manchester United vytiahol Wolfsburg, Bundesliga bežci-up od minulej sezóne, z toho štvrtý a posledný pot.Stand-out rozhodujuca v časti Chelsea vidí je spárovaný s Porto manažér José Mourinho bývalý klub.


Bolo City, kto by poľutoval svoje šťastie na bohaté draw obradu, v ktorom bola vykonaná nová očkovacia systém UEFA prvýkrát. Skôr, top osem bolo rozhodnuté nedávnymi výkony v súťaži ale tentoraz prišli majstrov top-zaradil ligy kontinentu, čo znamená, že Arsenal bol narazený dole do druhého hrnca s klubmi Manchester.

mohlo by to byť horšie pre mesto z hľadiska ich pot jedného protivníkov, ale nie moc, vzhľadom k tomu, Juventus 'moc, aj keď stratili Andrea Pirlo, Carlos Tevez a Arturo Vidal počas leta.Napriek tomu skutočná rana bola kresba Sevilla víťazi Europa League, z hrnca tri a hoci sa vyhol Wolfsburg, dostali Mönchengladbach - tretej-umiestnil tím v minulej sezóne Bundesliga.Manchester City dostať skupinu smrti znova Betclic-Registrácia s bonusom tu v Li ge majstrov | Daniel Taylor Viac

Arsène Wenger a Arsenal sa snaží postúpiť do vyraďovacej fázy pre 16. sezónu v rade a ich srdcia mohla skočil, keď boli spárované s Bayern - ktorí eliminované je v dvoch z posledné tri sezóny. Ale rana bola zmäkla, keď sa následne spracovalo Olympiakos a Dinamo Záhreb.Arsenal stretnúť Olympiakos trikrát skôr a pri každej príležitosti, ktoré stratili preč kravatu, aj keď to bolo vždy konečný neodmysliteľnou súčasťou skupiny, keď majú už kvalifikáciu.

Manchester United by mohol byť šťastný, ako sa im darilo, ako sa vrátiť do súťaže riadne po prestávke minulej sezóny, hoci Wolfsburg bol pravdepodobne najťažší súper, ktorý by mohol získať z banku štyri.Louis Van Gaal, manažér, sa vráti do rodného Holandska čeliť PSV Eindhoven a ďalšie odporcovia tohto klubu bude CSKA Moskva.

Paris Saint-Germain, Real Madrid, Šachťor Doneck, MalmoGroup B

PSV Eindhoven, Manchester United, CSKA Moskva, WolfsburgGroup C

Benfica, Atlético Madrid, Galatasaray, AstanaGroup D

Juventus, Manchester City, Sevilla, Borussia MönchengladbachGroup E

Chelsea, Porto, Dynamo Kyiv, Maccabi Tel AvivGroup H

Zenit Petrohrad, Valencia, Lyon, Gent

Betclic online bonus

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése